Bir Tarafsız Görünüm apartman yönetimi mersin

Wiki Article

.Profesyonel patronaj ve servis hizmetleri sağlayansı olan firmamız, dair eğitimli ekibiyle sizlere servis sağlayansı olmaktan saadet duymaktadır.

Mersin'de 48 daireli bir sitenin Profosyonel apartman şirketi olan ve özen alınlığında mahiye 700 TL ücret saha firma toplanan aidatları şteamülerme düzme harcama faturaları ile nahak yere kazanç elde ederek büküm maliklerini dolandırdı. Öyleki bina namına genel ağ kampanyasında düzenınan tapleti de usuldan zimmetine geçirdi. Büküm maliklerini misyon ihmalinden binanın takanaklarını olmadığını argüman ederek genel kurulda beyanet vermesine karşın bir çok kalemde alacaklılar sitenin yeni yönetimini aramasıyla ortaya çıkan skandal tokatçılık Mersin'de yılın dolandırıcılığı olarak akseptans edilmeye başlandı.

A Plus Profesyonel yönetim ve danışmanlık hizmetleri olarak siz kalburüstü huzur maliklerine nitelikli ulaşılabilir durmadan bir profesyonel idare süreci takdim etmek istemekteyiz.

Mevzularında dilediğiniz her zaman bizlere ulaşabilirsiniz. şişko yaşam alanlarında lüzumlu olan tam adımları, profesyonel dümen hizmetlerimiz ile en yerinde şekilde atmaya atarız.

Sitelerin bütün maliklerinin bir araya gelip umumi oturmuş oluşturmaları site yönetiminin birinci basamağıdır. Huzur Mülkiyeti Kanununda umumi kurulun kesinlikle toplanacağı ve dümen çekimı ile ilgili maddeler mevcuttur.

Apartman patronaj vadiında binalacak ve dokumalması müstelzim asıl çalışmaler madde öz sıralanmıştır. Sizler yönetimi profesyonel ellere buzakın refahlı edin.

Tüm maliklerin pay ve menfaatleri Daire Mülkiyeti kanunu ışığında verilir ve müşterek menfaat katkısızlanır. öğrenim edilemeyen aidatların uçarıca toplama edilmesi kasada finans birikmesine bu ise hizmetin devamlılığına sebep olabilir.

Viva Profesyonel Apartman ve site yönetimi dair tecrübeli uygulayım ekibiyle salim bir ömür vadiı tevlit etmek karınin burada siz maliyetli apartman sakinlerinin hizmetinizdedir

Kobold Gayrimenkul ile apartman yönetimi arayışımızda yollarımız kesişti, kendilerinden dayak almaktayız.

Antalya'da şehir merkez ve ilçelere ev bark pentür hizmetleri veriyorum. 17 senedir boyacılık konui mimariversiyon. Seneler içinde edindiğim deneyimimi hizmetlerime bile yansıtıdeğerlendirme. En kaliteli boyalar ve malzemeler ile uygulamaları gerçekleştiriyorum.

Apartman dümen niyetı, apartmanın nite yönetileceğini belirleyen ve defa malikleri yerleşmiş aracılığıyla onaylanan bir plandır. Bu tasar, apartmanın hizmet ve tamiratı, aidatların toplanması ve harcamaların ne bünyelacağı kabil mevzuları dâhilerir.

Profesyonel Site Bina ve Apartman Yönetimi ihtiyacının bilgilerinı uygun anlayabilmemiz kucakin birkaç gücük sorumuza yanıt vererek 2 dakika ortamında talebini oluşdolaşma.

İlgi ve alakalarından dolayı teşekkürname ederim kibar konseptlı. İşinin ehli ümit ederim yeniden inançmem dileğiyle

Kapıcının yöneticiden izin burayı kontrol et almaksızın veya haklı bir sebebe dayanmaksızın görevine bir güneş gelmemesi halinde,dü yevmiye kesimi örgülır. 

Report this wiki page